Hopp til hovedinnhold

På jakt etter et stemningsfullt selskapslokale?

I månedene mai og september leier vi ut selskapslokaler til konfirmasjoner, dåp og lignende selskap på Odalstunet. Vi leier ikke ut til bryllup. Vi leier ikke ut i juni, juli og august da det foregår arrangementer og annen formidling ved museet.

  • Vintervakkert på tunet. Lyserosa vegger.
    Odalstunet

Priser ved utleie av Odalstunet:

Fest, Gjersøyen 1. og 2. etasje (minus storstua, veslesalen og soverommet): 3000,-
Fest, Gjersøyen 1. etasje (minus storstua): 2000,-
Møte, Gjersøyen 2. etasje: 1500,-
Møte, Gjersøyen 1. etasje: 500,-

I Gjersøyenbygningen finner du et kjøkken med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, her finnes også dekketøy og annet utstyr som kan brukes. Toalett finnes i Stobråtenhuset rett ved, toalettpapir, tørkepapir og håndsåpe holdes av utleier. 

Nøkler hentes etter avtale, på Kongsvinger museum i kontortiden, og leveres tilbake førstkommende virkedag. Leietaker er selv ansvarlig for å vaske og rydde etter seg, ekstrakostnader påløper dersom husene ikke er i samme stand når man drar som da man kom, samt dersom man har flyttet på eller benyttet museumsgjenstandene. Eventuelle skader som påføres lokalet, gjenstander eller materiell rapporteres til Odalstunet ved konservator. Avbestilling må skje senest 14 dager før arrangementet, Anno museum og Odalstunet fakturerer umiddelbart etter arrangementet.

Det er ingen utleie fra og med oktober, og til og med april.

Mer om bygningene:
Museum24:Portal - 2024.05.28
Grunnstilsett-versjon: 2