Hopp til hovedinnhold

Naturkrise = Kulturkrise

28. og 29. oktober arrangeres det konferanse på Maihaugen, Lillehammer. Vi er stolte av å være medarrangører. Velkommen!

Maihaugen, Anno museum, Valdres musea, Randsfjordmuseet og Gudbrandsdalmusea iviterer til konferansen Naturkrise = Kulturkrise.

Presset på naturen er større enn nokon gong. Kva gjer vi for å sikre ei berekraftig framtid for naturen – og menneska?

 

Nedbygginga av fjellet er ei aktuell problemstilling i mange bygder. Rundt om i verda er det krig og uro. Over det heile trugar ei global klimakrise sjølvforsyninga og bevaringa av matjorda i mange land. Kva gjer vi for å sikre naturen og kulturen for framtida? Velkomen til konferansen naturkrise = kulturkrise på Maihaugen på Lillehammer 28.–29. oktober. Til seminaret kjem James Rebanks – sauebonde og bestseljande forfattar frå England. Det same gjer bloggar Anders Nordstad, stjernekokk og Credo-eigar Heidi Bjerkan og mange fleire.

Påmelding, pris og overnatting

STED: Maihaugen, Lillehammer

TID: Mandag 28.— tirsdag 29. oktober 2024

PRIS: 

  • BEGGE DAGER: Kr 800 (inkl. lunsj)
  • MANDAG: Kr 200

PÅMELDING MANDAG: Klikk her

PÅMELDING MANDAG OG TIRSDAG: Klikk her

PÅMELDINGSFRIST: 18. oktober

DIGITALT: Arrangementet blir streama

KONFERANSEHOTELL: Scandic Lillehammer Hotel. Lenke til bestilling her eller ring telefon 61 28 60 00. Referansekode BSTI281024.

MÅLGRUPPE: Konferansen er for alle som har lyst på svært interessante dagar der ein får høyre om korleis ein kan gjere ein forskjell! Alle med interesse for endring og utvikling.

ARRANGØR: Maihaugen, Valdresmusea, Randsfjordmuseet, Gudbrandsdalsmusea og Anno Museum

--

Konferansen er del av museumsprogrammet «Eit skigardsdele». Programmet har støtte frå Kulturdirektoratet.

Last ned programmet her

naturkrise kulturkrise program.pdf

  • Filtype: pdf - Dokument

Hilsen fra James Rebanks

Tirsdag 29. okt. Sauebonde og bestseljande forfattar frå Lake District i England. Rebanks kritiserer industrialiseringa av jordbruket og framsnakkar ein økologisk og tradisjonell tilnærming til matproduksjon.

  • 1/1